onsdag 15 juni 2016

Ett liv, till vilket pris?

Känner mig rätt tömd på energi, mest bara är just nu. Orkar inte så mycket. Försöker göra saker jag tycker om, men det är svårt att vara glad.

DBT:n börjar bli jobbigt tycker jag. Beror på hemläxorna, tror det är pga att jag har ADD som gör det jobbigt. Det är svårt att ta tag i det, så himla mycket att fylla i, varje dag. Komma ihåg alla dessa färdigheter. Ska allt detta bara fastna sen?? Vill typ gå en till gång DBT känner jag redan nu, behöver en repetitionsrunda typ.
Sen så ska man känna sina känslor bla som färdighet, känna efter. För mig är tomheten tung, försöker känna vad jag egentligen känner när jag känner den. Det är mest ledsenhet, frustration, ångest, en blandning av olika känslor. När känslorna blir till tankar så är tankarna: Varför ska jag leva ett liv där jag må dåligt? Varför ska jag acceptera att må dåligt? Vad är det ens för liv att leva?

Det är tungt nu.

1 kommentar:

  1. Det tar tid innan man bemästrar och befäster dbt-färdigheterna. Vissa förstår man sig aldrig på och kommer aldrig ha nytta av. Några hjälper direkt och andra får man kläm på långt efter att terapin slutat. Försök suga åt dig nu och var så ambitiös som du orkar med läxorna, de behöver inte vara perfekta varje vecka. De speglar ju vad ju klarar av och orkar med. Prata om din oro för att behandlingen är för kort med din terapeut, kanske är det inte så att den måste ta slut på ett exakt datum. Min terapi blev förlängd med 6mån då jag inte var redo att sluta. Vet att det ser olika ut på olika ställen, men fråga skadar inte!

    Skriv till mig på snap om du behöver hjälp med någon färdighet eller ja, om vad som helst egentligen!


    Kramar <3

    SvaraRadera