söndag 8 mars 2015

vill förstöra mig

Idag har det inte varit någon vidare dag heller. Började att jag vaknade med migrän.. Woho.. Tog massa värktabletter och fick sen jätteont i magen istället.. Tar ju så mycket ipren, treo och alvedon så min mage börjar krascha trots att någon läkare satte in omeprazol (plötsligt menar jag med att en dag på avdelningen så hade jag en extra tablett som ingen hade sagt att de hade satt in, men men). Men jag har hellre ont i magen än nacke/rygg/huvud, pest eller kolera typ. Jag vet ju att det kan leda till magsår så som jag håller på, men på ett sätt känns det ändå bra. Att få förstöra min kropp.

Sen skulle jag vara ensam ikväll, kände att jag inte fixade det och gick till stan (för att inte sitta hemma och må dåligt), käkade dock på donken.. Så inte så bra med det. (Men duktigt av mig att jag gick hemifrån trots att jag mådde som jag gjorde). Men jag kom hem, skar mig lite lite i benet, i ett gammalt sår, som jag vill få upp sakta men säkert.. Känner mig sjuk i huvudet (men det är jag väl också) som gör så. Men det enda jag vill är att få ångesten att minska, iallafall för ett tag..
Men nu känns det lite bättre, har tagit stesolid så ångesttankarna åker inte lika snabbt i huvudet, mitt huvud hänger inte riktigt med. Så skönt. Ska titta på serie nu, orange is the new black har jag börjat följa. Jag kan relatera lite till huvudkaraktären, för hon sitter inlåst precis som jag har gjort tidigare på psyk.

Jag känner mig så fruktansvärt tragisk som skriver hela tiden om hur jag vill göra illa mig. Men det är det mina tankar kretsar kring just nu. Är det någon annan än jag som har liknande tankar?

2 kommentarer:

  1. Du är inte tragisk! Du är sjuk, då gör man liksom inte alltid det som är rätt... Jag kan dock känna igen mig - 35 år och självskadar.. Det är jag väl för gammal för... Så känner jag i alla fall..
    Fan

    SvaraRadera
  2. Nej det är svårt att göra rätt..
    Du ska inte tänka på att du är för gammal, självskada är ofta ett beroende, som tex alkohol också är, då spelar det ingen roll om man är 15, 35 eller 60, man kan hamna där oavsett hur gammal man är. Men jag vet själv hur svårt det är att tänka "rätt"...

    SvaraRadera