onsdag 4 mars 2015

skit

Mår skit nu. Det har varit jobbigt ett tag och nu brast det för mig. Min sambo sa att han hade ändrat synsätt på mig gällande en grej och jag känner mig förstörd.. Och tom. Jag frågade om det var en grej som han gjorde att han tvivlade på vårt förhållande och han sa ja.
Tog en stesolid och hoppas den hjälper. Men ska sova snart också, då slipper jag iallafall känna.

Sen är jag så fruktansvärt nervös inför en grej, går det som planerat blir jag superglad annars så kommer jag bli så himla ledsen, eller ja, ännu mer ledsen. Varför ska livet vara så jävla jobbigt?

4 kommentarer:

 1. Men fy vad jobbigt, det med förhållandet... Jag skulle verkligen må skit över att få höra en sån sak.
  Vi får höra att vårat äktenskap är dömt att misslyckas just för att vi båda mår dåligt, då anser folk att vi inte kommer klara att leva med varandra.
  Men jag (vi) tror snarare tvärtom - kraschar han och drar sig undan, då har jag en annan förståelse för jag vet hur det känns.

  Men ja, jag vet inte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men herregud vad hemskt! Hur kan man ens säga så!?

   Radera
  2. Vi ska bevisa motsatsen!!
   Samma sak med vänskap, folk ifrågasätter om det verkligen är bra att lära känna nya vänner på psyk, de tror att man drar ner varandra.
   Men det är snarare tvärtom anser jag. Man stöttar varandra på ett sätt som "friska" inte kan för de förstår inte liksom.

   Radera
  3. Jag blir faktiskt väldigt ledsen när jag får höra att man inte ska lära känna nya vänner på psyk. Det betyder i utsträckningen att de tycker att ingen ska bli vän med mig heller...
   Senaste inläggningen isolerade jag mig från alla, men sen en tidigare inläggning så har jag fortfarande kvar en nära vän. Sen får jag höra "Är det verkligen bra att du umgås med henne?", så då är det ju inte så jävla bra att någon ska umgås med mig heller :(

   Har full förståelse om man träffar fel människor och på så sätt triggar varandra, men det kan likväl hända utanför psyk.

   Radera