måndag 12 januari 2015

ont i bröstet

Helgen har varit ok, träffat mamma, handlat kläder åt min lillebror då jag vill skämma bort honom lite då mina föräldrar inte har så mycket pengar så vill jag ge honom lite. Fast jag inte heller har så mycket pengar, men han är den som betyder mest för mig. Sen blir jag så glad när jag ser att han blir glad. Jag vet vad han gillar, och han använder det jag köper till honom så uppenbarligen har jag lite smak!

Just nu har jag ont i bröstet och jag vet inte varför. Fick reda när jag var hos läkaren förra veckan att jag hade lite hjärtklappning. Hjärtklappningen har börjat nu i höst, ibland ont i bröstet och ibland ett tryck över bröstet. Berättade det för min psykläkare sist men han verkade inte bry sig.. Men ska ta upp det igen på nästa läkarbesök då jag får svårt att sova för pulsen slår så hårt. Jag får inte ångest över det, utan det är typ störande.. För jag har svårt att somna en stund på dagen också för pulsen slår så snabbt. Sen att jag inte bryr mig har varit för att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om mitt liv. Jag får inte ångest av besvären. Förutom nu har jag ångest över bröstsmärtan, inte för att jag är rädd utan tror det kommer som en automatisk reaktion på smärta vid hjärtat.

Idag har jag varit lite duktig, fick gåstavar av mamma och började gå med dem. Det är så jobbigt!! Men är glad att jag gjorde trots att det var mycket snö. Blev egentligen sugen på att stanna hemma och skära mig.. Men pallrade ändå iväg mig. Sen när jag kom hem var jag för trött för att göra illa mig. Usch suget är så stort nu, vill så gärna göra illa mig. Men ändå inte. Vill bara minska ångesten. Självmordstankarna kommer också. Har berättat för min psykolog, men får inte så mycket respons på det.. Kanske lika gärna kan dö?

Nu ska jag byta plåster på ett av benen, har inte bytt på över en vecka. För jag orkar inte se ärren. Orkar inte se hur jag ser ut. Så kommer förmodligen lukta illa.. Usch.
Varför kan inte den jäkla smärtan i bröstet försvinna??

1 kommentar:

  1. Bra att du tog dej ut med gåstavarna i snön. shoppa är alltid kul när någon uppskattar det :)
    Bryr sig din psykolog inte om dina självmordstankar????

    SvaraRadera