lördag 6 december 2014

stesolid

Lyckades att inte skära mig, sov en stund en timme vid 17-18 och efter det kändes det lite bättre. Men nu har suget kommit tillbaka. Men tog en stesolid för en timme sen och nu har tröttheten kommit från den. Känner fortfarande superångest, men ska ta min stilnoct och sen sova. Dock är jag inte så förtjust i stilnoct, föredrar imovane. Men får väl vänta tills januari-februari då kanske toleransen mot imovane har försvunnit och jag kan börja med den igen.
Alltså suget på att skada mig är så stort, för det är ju så skönt när ångesten släpper. Samtidigt som jag vill sluta med det, så vill jag ändå inte, jag gillar att ångesten minskar så mycket. För det finns inget som är lika bra. fanfanfan att jag ska vara så patetisk att jag måste göra illa mig. Den senaste veckan så har jag bara känt en längtan att få ett tillfälle att skära mig, men också att få ta en stesolid. Så här illa har det inte varit tidigare, och jag vet att de här känslorna är jävligt illa.

Men nu ska jag fixa i ordning mig, sen sova. Hoppas jag sover bra.. Det är väl också nackdelen med stilnoct, sover inte så bra på den.

3 kommentarer:

  1. Det är väl jätte bra att du inte lyckade skära dig trots att suget var stort så stog du emot.

    SvaraRadera
  2. Bra att du stod emot. Heja dej!

    SvaraRadera