lördag 19 september 2015

Irriterande läkarbesök

Var hos läkaren igår och det gick väl lite sisådär. Jag försökte verkligen poängtera att jag har starka självmordsplaner och någonting behöver göras nu.
Men jag fick mest höra det typiska "Hotar du mig?" angående att jag vill ta livet av mig. Får också frågan "Tror du inte jag bryr mig?" och jag svarade med att "jo jag tror du bryr dig, men du förstår inte allvaret i det hela". Såna där skitsega kommentarer. 

Fattar inte varför när jag försöker skaka i dem att de ska hjälpa mig så är det typ mitt fel, typ som "Har inte du något ansvar?". Det har jag, men gör jag mitt bästa som att motionera, försöka att inte isolera mig och andra typiska grejer man ska göra men ändå vill dö och börjar planera för det så måste vården agera..

Till slut så gick han med att höja concertan till 54 mg att börja med idag och inte på måndag. Det kunde han göra, är tacksam att något hände. Sen skulle min sjuksköterska ringa mig på måndag. En sak jag hakade upp mig på var att han sa att den enda "quick fix" som finns är droger och sådant kan man inte få. Meeen centralstimulantia är ju en drog? Kontrade dock inte med det då jag tänkte på det i efterhand.
Sen behöver jag en vid behovs medicin, oavsett om det är en drog eller inte. Men den önskan verkar vara högst orimlig då de faktiskt verkar hellre se mig död än käkar benso.

I vilket fall, jag vaknade idag och ville ta livet av mig, funderade på vilken dag och sådant. Efter concertan kickade i så var självmordsplanerna inte aktuella längre och jag var på okej humör.
Nu för någon timme sen har den gått ur kroppen och jag har sån brutal ångest, började gråta för att det gjorde så ont inuti mig.
Jag klarar inte dessa svängningar, det kommer leda till dåliga impulser. Jag ska prata med sjuksköterskan angående det här på måndag och jag kommer nämna att jag inte fortsättningsvis kommer berätta om självmordsplaner då jag ändå blir så ledsen att skulden läggs på mig. Om jag agerar på det så får det väl vara så. Överlevar jag får jag väl höra "Varför sa du inget?"
Jävla psykvård.

2 kommentarer: