torsdag 6 augusti 2015

Läkartid inställd - besviken

Är så jävla ledsen och besviken. Jag skulle träffa min läkare på måndag, men det blev inställt.. Han hade tagit semester igen eller något, sjuksköterskan sa att det kunde ha hänt något då hon inte visste om han skulle behöva åka till sitt hemland, sen är han hyrläkare så han har inte riktigt samma ansvar på det sättet.
Men jag känner mig ändå "sviken" av honom fast jag förstår ändå om något har hänt.. Men besvikelsen är fortfarande där. Ska ev. träffa en annan läkare nästa vecka, som är ny där. Jag hoppas verkligen att jag kan få en tid hos henne, skulle få veta det på fredag. Tur att det inte var en ny läkare som hade tider och inte fittan till läkare jag träffade innan sommaren.

Annars måste jag vänta tills 31 augusti då han är tillbaka igen.. Jag kan inte vänta så länge!!! Jag som hade kämpat hela sommaren för att hoppas att han kunde lösa något av mina problem.. Att förhoppningsvis få börja med centralstimulantia. Nu vet jag inte ens om en ny läkare vågar sätta in centralstimulantia, utan att hon tycker jag ska vänta tills min ordinarie kommer tillbaka.
Jag hatar den kommentaren om att vänta, för om jag ska vänta varför ska jag ens träffa en läkare? Det är antingen ett "väntan" jag får till ett svar eller ett vårdintyg. Men får jag ett till väntan till svar så kommer jag förmodligen bli knäpp och spara tabletter och ta en överdos för att kunna stå ut med väntan.

Men jag har ändå ett hopp om att hon är en läkare som inte säger vänta, och inte skriver ett vårdintyg heller för den delen men det tror jag inte händer.
Men har man fått ett vårdintyg tidigare så är det mycket större chans att få det igen.

2 kommentarer:

 1. Uh, känns som att jag sitter i exakt samma båt. Ska träffa en läkare som inte är min ordinarie på tisdag. Min hade inte tid förrän i september. Blir fan förkrossad om jag inte får hjälp nu.

  Jag hoppas verkligen att du får en tid och att du får den hjälp du behöver. Väntan är så jävla plågsam.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det går bra för oss båda trots att det inte är ordinarie läkare!

   Ja, jag ger psykiatrin ett hopp (igen) och ser om det händer något.. Inte något som går i snigelfart.

   Radera