måndag 29 juni 2015

Det börjar bli sämre

Har varit en tuff dag, haft massa ångest och ont i nacke/rygg. Hade ångest på jobbet också trots jag inte haft det särskilt mycket senast jag jobbat.. Börjar räkna ner tills mitt sommarvikariat är slut, inte för att jag inte trivs, utan att det är för tungt.. Men jag vill absolut inte bli sjukskriven, vill inte sabba det här jobbet. 

Det börjar ploppa upp tankar på planer för tillfällen att skära mig, så som det var förut. För jag har inget att till, jag har inte stesolid längre som kunde bryta ångesten lite. För som jag skrev tidigare så tyckte den läkaren att alla andra gjort fel som har skrivit ut benso till mig.. Så nu vet jag inte heller vilken läkare jag ska lita på. För då har ju min ordinarie läkare också gjort fel. Vem gör rätt egentligen?
Vad är lösningen på ångesten? Självskada? Låtsas som ingenting tills jag vill ta livet av mig? Hoppas att terapi hjälper trots att jag inte tror det hjälper fullt ut då jag haft ångest så långt jag kan minnas, alltså från ca 4 års åldern? 
Jag vill inte ha ett sånt här liv, för jag orkar inte leva det liv jag har. Jag orkar verkligen inte, det är för tufft.

3 kommentarer:

 1. Det är sjukt tungt att jobba när man inte är frisk och pressen att inte "sabba det" gör det bara värre. Känner också så. Att jag inte får sabba den här chansen jag fått. Fortsätt kämpa <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är extremt tungt :(
   Vi får kämpa tillsammans <3

   Radera