torsdag 28 maj 2015

Framtida intox

Börjar svacka. Tänker ta en överdos, ingen farlig men en mer ordentlig än de mindre intoxerna jag tar för att minska ångesten. Så att jag förhoppningsvis kan känna att jag fixar sommarjobbet utan för ett allt för stort sug för att intoxa. Vill verkligen inte bli sjukskriven denna sommar som jag blev förra. Vill ha bra referenser. Var så himla svårt att få detta jobb pga att jag var sjukskriven. Ingen ville ge mig ett schema utan blev bara erbjuden timmar. Men det jag fick nu fick jag ett schema för, gillar verkligen inte att jaga timmar. Himla glad att jag fick sommarjobbet.
Så en lite större intox ska det bli, sen kan jag vänta tills hösten när skolan börjar för att kunna göra som jag vill utan ett jobb som jag inte vill sabba.
Måste börja spara tabletter bara. Blir att jag tar lite allt möjligt förmodligen.

3 kommentarer:

 1. Förstår hur du tänker, har gjort så där många gånger. Men kan du inte försöka vända det och planera in något som är bra för dig ist som gynnar dig och ditt välmående. Massage, tatuering mm mm Kram till dig och jag hoppas att du klarar av att stå emot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag försöker göra det med, men det är ju inte samma sak, inte samma "känsla" som du kanske förstår..
   Vill egentligen inte. Så får se hur det går att stå emot. Kanske är jag stark nog eller inte.

   Radera
  2. Jag vet, det ger alltid en slags tillfredsställelse att skada/intoxa. Men om du klarar dig att stå emot så är du starkare än den känslan.

   Radera