söndag 15 mars 2015

vän, infektion, jobb

Har varit hos en kompis hela helgen och vi hade det ganska roligt, ångesten var uthärdlig förutom när jag skulle sova.. Så har inte tagit nån stesolid fören idag. När jag tvingas vara social så tänker jag inte riktigt på den där vardagliga hemska ångesten. Den sociala ångesten är väl också jobbig, men ja, inte riktigt samma sak.
Men, hela helgen har jag haft ganska tighta strumpor och inte bytt plåster på en vecka.. Vilket har resulterat i ett infekterat sår. Har gjort rent och spritat så jag hoppas det går över. Är inte den som gillar att söka vård, vill inte äta antibiotika heller för den delen fast jag kanske borde. När jag var inlagd så ville sköterskan att jag skulle äta antibiotika men jag sa nej. Men jag får se lite hur den här infektionen urartar sig. Blir det inte bättre på tisdag så kanske jag går till vårdcentralen. Jävligt klantigt av mig glömma att ta hand om det.

Men till något roligare. Fick ett jobb! Inte på det mest intressanta stället jag sökt, men får nöja mig ändå. Vet inte hur många veckor det blir, antingen 4-6 veckor eller 8-10 veckor. Hoppas på 8 veckor, skulle vara perfekt. Antar att med min tur så blir det väl typ 4 veckor.. Glömde dock fråga om hur många procent det gäller, men de skulle höra av sig nästa vecka så ska fråga då.
Men ska på en till jobbintervju på onsdag så får se hur det går på den, men är inte direkt hoppfull. Det verkar vara ett intressant ställe, om de inte säger nej för något annat så säger de väl nej pga sjukskrivningen. 
Aja, ett par veckor i sommar kommer jag iallafall få lön.

3 kommentarer:

 1. JAA!!! Grattis!! Hoppas du får dina 8 veckor, det vore ju toppen!!
  Vet du när du får veta hur många veckor det rör sig om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK :D:D
   De skulle höra av sig den här veckan :)

   Radera