onsdag 18 mars 2015

helt tom

Har känt mig så himla låg nu i en vecka snart. Ingen energi och bara trötthet, känt mig helt tom inombords. Vädret som blir bättre överensstämmer inte med mitt humör. För det blir bara sämre. Jag är rädd  att det ska bli som förra året, att jag hamnar på psyk igen på våren eller sommaren. Det vill jag verkligen inte. Jag vill ha hjälp för min ångest och nedstämdhet. Jag vill kunna känna mig glad. Händer det inget på den fronten så kommer det förmodligen bli så att jag gör något som är dumt. För då märks man och får uppmärksamhet, tragiskt att det är så.
Infektionen i såret ser iallafall bättre ut nu. Skönt. Men jag har ett ärr som är lite utstående, och jag vill skära bort den utstående biten. För jag tycker den är äcklig. Känns som om jag får tillfälle så kommer jag göra det, vilket inte är bra. Har redan börjat skära försiktigt i det ärret igen. Usch för mig.

Om ca en månad så får jag reda på om jag har en neuropsykiatrisk diagnos, om tre veckor börjar utredningen. Det här känns nervöst. Vad händer om jag får en diagnos, och vad händer om jag inte får någon?

Till något positivt, kollade om jag skulle få tillbaka något på skatten och det fick jag, inte någon jättesumma, men fortfarande något :)

1 kommentar:

  1. Skickar dej en massa kramar, och det är bra att du snart får påbörja din utredning. Hoppas dom kommer fram till något vettigt så du kan få rätt hjälp!

    SvaraRadera