tisdag 10 februari 2015

Sparande

Sitter i mitt rum och har ångest, mår inge vidare. Provade tidigare idag en tablett mot ångest, den sög. Fick ont i huvudet. Vill väl typ ha stesolid men det får jag inte så länge jag är inlagd, utan får det igen när jag kommer ut. Jag skulle se det som en present sa läkaren...
Tog massa tabletter i söndags, hade sparat på mig under veckan på en medicin som skulle bli utsatt, tänkte att jag lika gärna kunde korta ner lidandet och sluta på en gång, samtidigt spara.
Planerade inte att ta dem i söndags, utan var arg så blev impulsivt. Tänkte egentligen spara fler och blev besviken på mig själv då jag inte hade fler. Men gjort är gjort.
Har nu bestämt mig angående skolan, jag tar ett uppehåll, börjar på hösten igen. Känner mig kass, men fixar inte det. Så en sjukskrivning fram till juni ska jag be om. Hoppas det inte blir något problem med det.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker det är ett bra beslut med skolan! Du är ung och du har hur många år som helst på dig och just nu är det viktigaste att du får en lugn och trygg och stabil tillvaro som du är nöjd med! Väldigt klokt av dig!

    SvaraRadera
  2. Bra att du pausar skolan, varje sak har sin tid <3

    SvaraRadera
  3. Känn dig inte kass, håller med Emma, klokt att du tar en paus! <3

    SvaraRadera