fredag 20 februari 2015

lite allt möjligt

Hallojsan
Igår var det en riktig fixardag för mig. Ringde både CSN och försäkringskassan. Sen sökte jag sommarjobb, skulle skicka CV och personligt brev till en del. Men lyckades få 2 intervjuer också! Woho, då kanske jag kommer få ha ett roligt sommarjobb efter jag har varit sjukskriven. Ska söka lite fler jobb på måndag, sen kommer jag nog inte riktigt orka fixa med jobbsökande mer, är ju ändå sjukskriven av en anledning...

Idag vaknade jag tidigt för boendestöd delade mediciner och kunde inte somna om efteråt. Somnade typ 4 inatt så blev inte många timmars sömn. Men en stund efter så drog jag till gymmet, blev inte så mycket träning för blev trött ganska snabbt. Men lite blev det och jag är stolt för det, sen gick jag fram och tillbaka till stan. Känner att jag inte har råd att köpa busskort så får bli att gå. Nu när jag inte ska till skolan så funkar det utan busskort. Blir lite extra motion där med då. Dock åt jag på donken efteråt, känner mig sjukt dålig för det. Varför kan jag bara inte låta bli det där jävla stället? När jag var inlagd så gick jag ner lite i vikt, då jag tycker sjukhusmat är så äckligt. Blev typ en halv portion om dagen.. Nu kommer jag ju gå upp igen.

Min öppenvårdsläkare ringde idag och ville stämma av läget. Blev glad, känns verkligen som de bryr sig på mottagningen jag går. Jag tycker också läkaren är hur bra som helst, oftast iallafall. Hade ingen telefontid med honom men ändå ringer han och kollar läget. Klagade dock på att jag kände mig sjukt instabil och visste inte hur jag skulle fixa helgen då jag kommer vara ensam på kvällarna. Han sa att jag skulle kämpa och ta medicinerna som jag ska typ.. Men det är ju det jag gör!!! Sa att jag förmodligen kommer skära mig.. Han sa att det var en dålig idé (vem skulle säga att det var en bra idé.. haha), men jag sa att alternativet var att dö. Han suckade. Önskade en bättre behovsmedicin än stesolid. Sa att jag ville ha iktorivil för det har funkat förut men att ingen vill ge det till mig. Sa även att jag var bitter för att min förra läkare skrev ut det, för jag önskar att jag inte hade vetat hur den medicinen hade känts. För nu känns det så jävla bittert att veta vilken medicin som funkar bäst men så får man den inte..
Mitt tips: Skippa benso så gott det går. Det funkar, men ibland kanske för bra och då är man fast i bensoträsket och det vill ni inte vara.

Håller på att ringa försäkringskassan nu. Ringde innan jag skrev det här inlägget och är fortfarande i kö.

4 kommentarer:

 1. Vilken bedrift att fixa allt det där, imponerande i mina ögon! Kan vara så sjukt jobbigt, men så befriande när det är gjort. & baaah, instämmer i det där med bensos, önskar också att jag inte hade en aning... Hittade din blogg nyss förresten, tänkte att jag hakar på :) Ta hand om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man blir så glad när man någon får värsta fixardagen :)
   Välkommen! :)

   Radera
 2. Vad roligt med intervjuer, och superläkare som ringer och kollar läget! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland är vården jättebra :)
   Kram

   Radera