onsdag 11 februari 2015

för mycket mediciner

Just nu sitter jag i en fåtölj på mitt rum och har rätt tråkigt faktiskt. Ganska mycket ångest också. Kollar på klockan och väntar på att jag ska få sova. Jag vet ärligt talat in vad jag ska ta mig till, jag har absolut inget att göra, jag vill inte göra något heller, vill sova, men ligger bara i sängen och kan inte sova. Jag står inte ut med mig själv. Läkaren frågade om jag inte ville byta mitt LPT mot HSL, men jag kommer inte vilja vara kvar då. Vill hem, äta tabletter och skära mig typ. Tragiskt nog.

Sen håller jag på och blir knäpp av alla medicinförändringar, jag orkar inte prova massa mediciner, jag vill inte heller behöva käka så mycket olika per dag. Jag har fem ståendes nu, plus en som jag ska käka ett par dagar som är muskelavslappande. Sen så ska det väl sättas in någon till medicin de kommande dagarna. Sen imorgon ska jag också önska att få ett läkemedel mot nervsmärta, får se om han går med på det dock.
Men jag tycker inte riktigt det är rimligt att jag ska stå på 7 olika mediciner dagligen. Jag vet ärligt talat inte vad alla mediciner gör för något. Sen är det skitsvårt att veta vilken biverkning som kommer från vilken medicin. Aja, får se imorgon hur det blir med medicinbiten.

2 kommentarer:

  1. Låter som du har mycket som snurrar runt i skallen nu, jobbigt fr dig:/ Hoppas imorgon blir en fin dag för dig <3

    SvaraRadera
  2. Åh alla dessa medicinbyten känner jag igen. Nu efter mycket om och med står jag på sex olika dagligen. Dom lyckas inte minska ner det...
    Kram

    SvaraRadera