torsdag 15 januari 2015

Hur länge kan under ske?

Har haft migrän hela veckan, men nu börjar det lugna sig iallafall. Igår var det helt hemskt med migränen, inte förens vid 22 lugnade sig smärtan, och jag behövde plugga då jag hade examinationer idag. La mig vid 02. Men klarade examinationerna iallafall! Var tre delar och jag lyckades på alla, var många som kuggade någon del, så då känns det extra bra att ha klarat alla delar (hemsk människa jag är). Nu är det bara tentan som jag ska vänta på och se om jag har klarat den.
Nästa vecka börjar termin 4, kommer nog vara en rolig termin om jag orkar. Jag orkar knappt leva, hur ska jag då orka plugga? Visst jag är envis, jag vill verkligen lyckas. Bli något. Men det är min hälsa som står på spel. Usch vad allt är jobbigt.

Sen fattar jag ärligt talat inte hur jag ska få ihop allt nästa termin. Jag kommer ha psykologbesök, läkarbesök, neuropsykiatrisk utredning, träffa de från smärtmottagningen, kanske DBT om det inte är väntetid, sen tränar jag en sport en gång i veckan, boendestöd, mentor som jag har i skolan för att planera upp allt. Sen på allt det har jag skola och praktik nästa termin. Ja just ja, sen vill jag gärna gymma en gång i veckan för att stärka muskler och få mindre ont.
Sen har jag iallafall en omtenta nästa termin, så det blir lite extra plugg på allt. Sen vill jag ju gärna jobba extra för att inte behöva ta så mycket CSN lån, men det funkar väl inte.
HUUUUR ska jag få ihop allt det här? Jag kan inte välja bort något förutom jobb, för jag behöver allt annat, jag behöver hjälpen. Men hur ska jag få tid?

Jag känner typ att det är lika bra att ge upp allt, vill inte leva, det är för jobbigt. Sen att jag blir paralyserad av ångest ett par gånger om dagen hjälper ju inte det hela. Att jag måste vila när jag kommer hem från skolan för att jag är så trött och har ont. Att jag har skitsvårt att koncentrera mig och ta tag i saker. Tiden jag måste vänta efter jag har skurit mig för att annars rinner det blod konstant från mina ben så fort jag rör mig.
Höstterminen har varit ett jävla under. Men hur länge kan under ske?

2 kommentarer:

  1. Du är coolast i världen som rockar skolan samtidigt som all annat skit. Men du gör det. Tre terminer, wow! Vill du berätta vad du pluggar? Bara lite nyfiken.

    Men om du behöver ta ett studieuppehåll så ska du aldrig skämmas över det. Jag ska också göra neuropsykiatrisk utredning nu, någon gång mitt i terminen, och det känns jävligt stressande.

    Jag hoppas att du får fler under, att de bara fortsätter komma :)

    SvaraRadera
  2. Gud... det låter stressigt :(

    SvaraRadera