onsdag 17 december 2014

planera?

Har varit en jobbig dag idag. Har varit så fruktansvärt trött och i eftermiddags så var jag så himla sugen på att skära mig.. Men jag ringde en vän och vi pratade ungefär två timmar, så skönt att bara prata med henne, då vi har känt varandra sen vi var ca 8-9 så finns det alltid något att prata om. Jag är jättedålig i sociala situationer och har svårt att hålla samtal igång och så.. Men hon kan prata för två och kompletterar mig.
Jag är glad att jag lyckades med strategin att ringa henne istället för att göra illa mig. Hon vet inte om att hon är en av strategierna för att jag ska undvika skära mig, då jag inte vill att hon ska ha någon press över sig med mitt mående. En av få gånger jag faktiskt gör något aktivt för att undvika självskadandet.

Är fortfarande väldigt sugen på att göra illa mig.. Vill så gärna se om lite av ångesten kan släppa.. Men inte idag.

Nu har jag en fråga till er läsare. Är det någon av er som planerar in när ni ska göra illa er som till exempel att skära sig? Jag planerar ofta in när jag ska göra det, på en "lämplig" dag, för att den kvällen kanske ska bli lite bättre till skillnad från andra kvällar. Ibland kan jag väl skippa att göra det om jag inte är sugen.. Men jag känner mig helt sjuk i huvudet som planerar att skära mig, jag har heller inte läst eller hört om någon annan som gör liknande...

2 kommentarer:

  1. Jag planerar också ibland fast oftast är det impulsivt.
    Så känns dig inte konstig.. <3

    SvaraRadera
  2. Har läst massa av dina inlägg nu och vill mest skriva att jag verkligen känner med dig!! Mår ju själv dåligt och vet hur vidrigt det kan vara att nästan få leva lite i en lögn, eller hur man nu ska beskriva det.

    Jag självskadar inte, men när jag hade bulimi planerade jag min dag, vad jag skulle äta, hur länge och när jag skulle kräkas. Jag såg till och med fram emot det!

    SvaraRadera