lördag 20 februari 2016

Lite ljusglimtar bakom ångesten

Har varit en sån jävla tung dag idag. Har hjälpt pappa idag med diverse grejer på sjön och är helt slut i kroppen. Vädret blev bara värre o värre o allt blev sååå tungt.
Men samtidigt var det skönt på nått sätt för då tänker jag inte så mycket på ångesten i mig utan är i nuet, så himla skönt. Älskar o vara ute, är inte alls förtjust över när det blir kväll för då kommer bara den äckliga ångesten över mig. När jag kom hem så vilade jag o sen åkte vi o handlade o nu sitter jag här.. Mår dåligt, har ångest, försöker dämpa med stesolid.
Pratade med smärtläkaren i veckan o tog upp bla att jag ville höja styrkan på plåstrena o det gick bra. Sa också att jag inte ville ha någon mer höjning efter det för vill inte gå på så stark medicin och hon tyckte det var vettigt (livrädd för den sk "missbrukarstämpeln") sen som vanligt så kommer kommentaren att man är ung.. Ibland känns det inte som man får vara riktigt smärt/ångestlindrad pga ålder.. Vill egentligen ha någon bättre behovsmedicin som är lite starkare som jag kan ta när det är som allra värst typ 1-2 ggr/v men får se lite hur jag ska framföra det. Har bara alvedon 665 mg o ipren, funkar för det mesta men ibland så behövs något mer. Inte ofta, men vissa tillfällen är smärtan förjävlig o då behövs det.
Jag är mer smärtlindrad mellan skulderbladen o nacken men armarna känns konstiga på något sätt?
Imorgon när jag byter plåster så sätter jag bara på det ena och på måndag det andra för o jämföra om det känns någon skillnad.
DBT:n känns bra, mår dåligt av tanken att jag lämnar min gamla psykolog bara. Gruppterapin löste sig att jag börjar i april och det var egentligen bättre än o börja nu, så det känns bra. Men min nya psykolog är hur snäll som helst. Det känns sjukt skönt.
För övrigt har jag o mitt ena syskon fått en gåva från våra föräldrar, en rätt stor gåva.. Är sjukt glad, men vissa av mina andra syskon kommer nog inte bli så glada. Men samtidigt, varför får inte mina föräldrar göra vafan dem vill med sina ägodelar/pengar? Varför ska de hålla på o tänka på när de dör av saker de gör av sig av med när de lever? Det är deras prylar liksom. Hatar giriga människor.
Men inga papper är påskrivna, lite sånt ska ordnas. Men som sagt, det här är något jag är väldigt glad över.

1 kommentar:

  1. Vad skönt med lite ljusglimtar i tillvaron, det är du så väl värd <3

    SvaraRadera