torsdag 16 april 2015

Om en månad

Idag fortsatte neuroutredningen, jag vill ju veta nuuu. Är det en diagnos eller inte, men det ända man får höra att om det inte skulle vara en diagnos så lär man känna sig själv bättre och kan förklara hur man är för andra typ. Men jag känner bara att jag bryr mig inte, vill bara veta om det finns någon diagnos. Men som de säger, världen är inte svart eller vit. Hatar när folk säger så. Men jag kanske måste lära mig? Men får veta om en månad typ.. Sååå långt dit ju.

Sen var jag på vårdcentralen idag pga mina låga blodvärden. Eller ja, att de hade blivit så låga så snabbt. Det kunde bero på alla värktabletter jag trycker i mig som treo, ipren o så. Så att det kanske var en blödning i magen. Han skickade en remiss för att jag skulle göra en gastroskopi, det känns väldigt läskigt. Iallafall när man läser på nätet om hur hemskt vissa tycker det är..

Fick en jättekonstig impuls för ett par dagar sen. När jag duschade och drog av plåstrena för mina sår för att göra rent så tryckte jag plötsligt in ett finger i ett av såren pga frustration. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde så.. Men tanken innan var att när jag var inlagd så skar jag med trubbigare saker och då blev såren större istället för "fina" med rakblad. Så då tryckte jag in fingret.. För att få det större.. För att det skulle kännas lite mer tillfredställande.

1 kommentar:

  1. Jag funkar nästan likadant.. om jag fått sy så sitter jag och drar i trådarna för ärret får liksom inte bli för smalt.. Så jävla sjuk man är

    SvaraRadera