söndag 4 januari 2015

Freak

Har mått skitkasst den senaste tiden. Mitt självskadesug är också tillbaka efter jag plockade bort stygnen. Men har låtit bli, det enda är att jag skar bort en leverfläck för att lindra suget lite och för att jag hade stört mig på den (jag vet, konstigt).

Jag har börjat följa en serie, "American horror story, freakshow", vet inte om ni har sett den, men man hör på namnet att det handlar om "freaks". I vilket fall som helst så kände jag mig som ett jävla freak efter att jag plockade stygnen, mina ben ser helt hemska ut. Har ärr på hela kroppen, inte så synliga på alla ställen men fortfarande ärr. Jag får ångest för jag vet inte hur jag ska göra i sommar för att dölja allt, framförallt vet jag inte hur jag ska göra med mina ben. Men ändå fortsätter jag? Vad är det för fel på mig?

Ändå så vill mitt huvud planera in tillfällen då jag är själv hemma så jag kan skära mig, för att lite av ångesten ska mildras. För att dämpa den inre plågan. Känner mig lite som en alkoholist som längtar till helgen så den kan få dricka, men jag istället längtar tills jag kan skära mig. Bara för att just den kvällen kunna må lite bättre.

2 kommentarer:

  1. Skär dej inte mer, det är ju så kortsiktigt :( Jag vet hur suget drar ner en, men försök låta bli! Vad gäller ärren och sommar så gick jag med mina fullt synliga i somras. Var mest jobbigt dom flesta gångerna,, men sen sket jag i om folk tittade...

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen känslan, jag har också sug efter att självskada men genom att ta tabletter ist. Men om du kan, be om hjälp innan du skär dig. Kramar

    SvaraRadera