tisdag 2 december 2014

sån hemsk ångest

Vaknade på morgonen med rätt bra humör. Men känner nu att ångesten är på väg, en sån hemsk jävla ångest. Jag vet inte hur jag ska klara av den, jag vill bara skära i mina ben för att den ska lätta lite. Men min sambo är hemma och då gör jag mig inte illa.
Men tänker försöka vara så normal som möjligt idag (iallafall försöka). Har gått upp och äter frukost nu om än lite sent. Sen ska jag gå en promenad och efter det ska jag ta itu med massa skolarbete. Hoppas denna dag blir okej. Hoppas så mycket på det. För jag känner att snart kommer jag ta mina undansparade tabletter och ta dem, är så desperat att jag till och med vill blanda dem med alvedon, patetisk va?

Sen vill jag bara skriva att jag uppskattar jättemycket alla som kommenterar  =)

En till sak jag vill skriva är att jag vet att min blogg kan vara väldigt triggande. Det är inte meningen att trigga någon. Att jag lägger upp bilder på självskador gör för att se hur jag utvecklas, förhoppningsvis till det bättre.. Ska jag läsa tillbaka så är det lättare att se bilder också. De är för mig, inte för att trigga någon annan.. Om någon vill kan jag skriva i rubriken "triggande" till exempel, det är bara att kommentera det.

Nu ska jag ta en promenad och se om ångesten lättar, för den blir bara värre och värre på den lilla tiden jag bara skriver detta inlägg.

3 kommentarer:

 1. Vad pluggar du till? Imponerande att du orkar plugga trots ditt dåliga mående.

  Du ska INTE ta någon överdos av dina undansparade mediciner!!

  Jag skriver i rubriken när något i inlägget kan vara triggande men jag har själv inte ont att se bilder på skärsår eller sådant (oftast inte iallfall)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har också haft mycket ångest idag faktiskt. :/ Kändes bra under dagen men sen på kvällen har det varit tungt... Så jobbigt när det blir så. Men försöker tänka att ångesten har varit mindre den senaste veckan i alla fall. Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så jobbigt med ångesten, svårt att hantera :(
   <3

   Radera